Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ελληνάρες

Τη μία βλέπεις αυτό και θέλεις να απαντήσεις




Απαντάς λοιπόν ότι μπορεί και να είμαστε (με 10% χρυσή αυγή μάλλον είμαστε) αλλά και εσείς βγάλατε πρώτο κόμμα το UKIP του Farage που λέει ότι οι Ρουμάνοι και οι Βούλγαροι είναι κατώτεροι λαοί #irony .

Και μετά βλέπεις αυτό:
Και λες δεν μπορεί είναι photoshop οπότε πας στο προφίλ της και τι να δεις?
https://www.facebook.com/OfficialSofiaVergara/posts/739854882739215

Ότι δεν είναι photoshop. Όλα τα σχόλια έγιναν και είναι πραγματικά, όχι κολλητά το ένα με το άλλο αλλά έγιναν. Ο Ελληνάρας, πήγε και έψαξε μια Κολομβιανή ηθοποιό/μοντέλο για να τη βρίσει επειδή υποστηρίζει τη χώρα της.

Γίναμε έτσι λόγω κρίσης? Όχι πάντα ήμασταν απλά τώρα μας βγαίνει πιο "φυσικά". Δεν πρέπει να πάμε και μακρυά για να δούμε που κρυβόντουσαν όλοι αυτοί

Είναι ο αδερφός, φίλος, θείος, ξάδερφος, συνάδελφος. Είναι αυτός που θέλει να πάρει πίσω την Πόλη  από τους Ντούρκους αλλά κάνει την κότα όταν του κόβουν το μισό μισθό, είναι αυτός που χαίρεται όταν απολύουν κόσμο που "λουφάρει" κατά την άποψή του και ζημιώνει το δημόσιο αλλά έχει το αυθαίρετο με ρεύμα, νερό και τηλέφωνο μέσω γνωστού.

Είναι αυτός



 που βαράει μια γυναίκα που την αδικεί το κράτος στα μουλωχτά, γιατί και είναι ηλίθιος επειδή βαράει γυναίκα και δεν έχει καν τα αρχίδια να το κάνει στα ίσια.

Αυτά βλέπω κάθε μέρα και χαίρομαι που έφυγα από την Ελλάδα.

Ξέρω πως υπάρχουν και Έλληνες που δεν είναι έτσι, αλλά το 23% ψήφισε το κόμμα αυτών των προτώζοων



ένα άλλο 10% ψήφισε τους Ναζί
Ένα 8% ψήφισε το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα, ένα 6% ψήφισε τον αχυράνθρωπο του μεγαλοκαναλάρχη - εργολάβου και ένα 42% αποφάσισε ότι δεν τον απασχολεί αυτό που ζει τα τελευταία χρόνια (εξαιρούνται οι αναρχικοί που δεν ψηφίζουν λόγω ιδεολογίας).

Υ.Γ.
Όχι δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά όταν έρθει στην εξουσία θα αρχίσουν τις κωλοτούμπες.


Πηγές:
Λέμε όχι στη χρυσή αυγή
Παρατηρητήριο μνημονιακών, νεοφιλελεύθερων και άλλων ψυχάκηδων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου